torstai 17. syyskuuta 2015

Laaja joukko kasassa

Ilmoittautuminen Kättä päälle –avajaistilaisuuteen on päättynyt keskiviikkona ja varsinaiseen työpajapäivään on enää kolme yötä. Nyt kun osallistujatahot on listattu yhteen, ei voi muuta kuin sanoa, että hyvälle näyttää. Osallistumaan ovat ilmoittautuneet todella monet erilaiset tahot. Hurjan suuri kiitos teille kaikille jo nyt.

Näin suurella ja moninaisella joukolla löydetään varmasti monenlaisia ratkaisuideoita. Odotan innolla maanantaita, silloin työ lähtee toden teolla käyntiin. Ollaan ratkaisukeskeisiä, kuunnellaan toisiamme ja ollaan rohkeita. Mutta tehdään kaikki oikeudenmukaisuus mielessä pitäen.

Salla

Osallistujatahot:

Aalto yliopisto: FinSolar –hanke, Adoptioperheet ry, Akava, Akavan erityisalat, Allianssi, Animalia, Arkkipiispan kanslia, Arvoliitto, Ensi- ja turvakotien liitto, EK,  Eläkkeensaajien keskusliitto EKL, ERTO, Heta-Liitto, Insinööriliitto, Invalidiliitto, JHL – Julkisten ja hyvinvointialojen liitto , Kehitysvammaisten tukiliitto, KEPA, Kirkon ulkomaanapu, KT, Kuntoutussäätiö, Kuurojen liitto, Lastensuojelun keskusliitto, Luonnosuojeluliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Marttaliitto, Mielenterveysomaisten keskusliitto, Monimuotoiset perheet –verkosto, MTK, OAJ, Opiskelijoiden Liikuntaliitto, opposition edustajat, PAM, Perheyritysten liitto, PRO, Rakennusliitto, SAK, SAKKI, SAMOK, SLL, SITRA, SOSTE, SPAL, STM:n Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osasto, STTK, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallitus, Suomen Pakolaisapu, SuPer, SY, SYL, Taksiliitto, TRAL, TTL, Vailla vakinaista asuntoa, VaLo - Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry, Vammaisneuvosto, Vates-säätiö

Kättä päälle –työpaja Helsingissä

klo 9.00             Aamupuuro tarjolla

klo 9.30             Tilaisuus alkaa
                            Salla Saarinen: Tervetuloa

klo 9.45             Presidentti Tarja Halonen: Suomen tulevaisuus – meidän vastuumme ja oikeutemme

klo 10.00           Pöytäkuntakeskustelut

klo 10.20           Sitra: Mikko Kosonen: Suomen tulevaisuus – miten varautua tulevaan?

klo 10.30           Pöytäkuntakeskustelut

klo 10.50           SOSTE: Vertti Kiukas: Eriarvoisuuden kasvusta tasa-arvoisuuden nousuun

klo 11.00           Salla Saarinen: päivän koonti

klo 11.20           Päätössanat: Lauri Ihalainen


klo 11.30           Tilaisuuden päätös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti