perjantai 4. syyskuuta 2015

Hei, hyvä lukijaTämä on ensimmäinen Kättä päälle –blogin päivitys.

Viime viikolla esittäydyimme medialle Lauri Ihalaisen kanssa ja kerroimme lähtevämme vetämään Kättä päälle - Yhteisen vastuun sopimusneuvotteluja. Kulunut viikko on ollut vauhdikas. 21.9. on yllättävän lähellä ja nyt olemmekin kovalla tohinalla koonneet tilaisuuden puitteita kokoon. Tilannepalavereja on pidetty napakkaan tahtiin ja valmistakin on saatu aikaan.

Olen saanut ilolla huomata, että tämä projekti kiinnostaa ihmisiä aidosti. Koiran kanssa aamulenkillä käydessä on tultu kyselemään, että  ”etkös sinä ole se Salla?” ja tarjoamaan monenlaisia vinkkejä. Upeaa aktiivisuutta!

Koiralenkkien lisäksi palautetta, hyvin positiivista sellaista, on tulvinut myös some-kanavia pitkin. Kun kerroin olevani mukana, facebook-seinäni tulvi täyteen onnitteluja. Teksteissä oli mahtavaa tsemppausta. Kaikki tämä pöhinä kertoo, että tälle työlle on tarvetta. Jatkakaa hyvät ihmiset samaan malliin!

Tämän perjantain aikana näille vinkeille on olemassa oma kanava, kun projektin sivut avautuvat ja siellä oleva kyselylomake tulee käyttöön. Sen avulla kuka tahansa voi lähettää minulle ja Laurille terveisiä, ajatuksia ja evästyksiä siitä, miten Suomesta saadaan entistä ehompi.

Pian varmistuu muuten myös starttipäivän paikka, joten pysykäähän kuulolla.


Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti